Deixar marxar quan ja no funciona…

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

L’amor propi fa mal. Resulta estrany que allò que ens manté mentalment sans i estables pugui arribar a ser dolorós, però és que estimar-se i respectar-se significa haver de prendre camins que desitjaries no haver pres, però que a la llarga descobreixes que eren necessaris.

Triar-te a tu per sobre de la resta farà que et sentis perduda, així i tot, és una decisió necessària per a descobrir el que vols.

És trist mirar enrere i veure a quanta gent i quantes coses has hagut de deixar per a ser on ets, però la tristor mai serà més gran que l’orgull que genera saber que has arribat on et mereixes. Mai us quedeu estancades per por d’abandonar el que sentiu que ja no és el vostre lloc.

És difícil fer front a la incertesa que genera tancar una etapa de la teva vida per a enfrontar-te a una altra quan t’ocorren circumstàncies que canvien el teu voltant, però és que quan sents que alguna cosa ha arribat a la seva fi l’única persona que pot tancar el capítol ets tu mateixa. Fa por exposar-se a veure’s sola quan vivim en un món que fuig de la solitud i abusa de la companyia superficial. Però recordeu, en aquesta vida és molt fàcil tenir a qualsevol si tot ho perdones, fins que arribi el dia que no tinguis res perquè ningú et respectava.

Tingueu el valor de deixar anar quan sentiu que heu de fer un esforç perquè funcioni. La vida és massa curta per a quedar-te en llocs on ja no ets tu, per molt que temps enrere ho fossis. L’amor propi fa mal, però també cura. 

Com va dir algú a qui admiro i admiraré: ser tu mateixa té un preu; tanmateix, si algun dia decideixes ser-ho, mai el pagaràs tu. Així que si alguna vegada et sents perduda, recorda que ningú sap més que tu mateixa qui ets i el que vols. Escolta’t.

- Publicitat -