Aragonès demana fets “i no paraules” al Gobierno

El president i el vicepresident del Govern mantenen una trobada d'uns vint minuts amb la ministra

Publicitat

El president del Govern, Pere Aragonès, s’ha reunit durant uns vint minuts amb la ministra de Transports i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per tractar l’execució dels pressupostos a Catalunya, que l’any passat va ser del 35,7%. A la trobada, que s’ha produït després que tots dos coincidissin en l’acte de presentació de les oficines de Google a Barcelona, també hi ha assistit el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró. Segons fonts de l’executiu català, durant la conversa Aragonès ha reclamat explicacions per la baixa execució ha exigit un compliment ràpid de les xifres pressupostades. A la sortida, Aragonès ha assegurat als mitjans que “és l’hora del compliment i no de les paraules”.

Segons fonts del Govern, Aragonès ha exigit que la situació no és quedi aquí i ha emplaçat la titular de Transport que hi hagi accions palpables i s’incrementi la inversió a Catalunya. A més, la Generalitat ha considerat insuficients el raonament de la ministra, ja que considera que les explicacions s’han de mesurar amb les xifres d’inversió.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca