Les abraçades i les llàgrimes marquen l’últim dia de la llibreria Geli

El local baixa la persiana aquest dimarts a l'espera de trobar un nou local

Publicitat

La llibreria Geli de Girona ha rebut un degoteig constant de clients aquest dimarts, l’últim dia que l’establiment obre el seu local al carrer de l’Argenteria després de 143 anys d’història. Al llarg de tot el matí els clients més fidels han volgut visitar la llibreria i abraçar entre llàgrimes els propietaris. El gerent de la Geli, Pere Rodeja, destaca que aquest dimarts és una jornada “molt emotiva” però recorda que el tancament “no és un adeu, sinó un a reveure”. De fet, la família ja està buscant un local nou en el Barri Vell per poder-se traslladar després que el local actual l’hagin venut a la joieria Pere Quera. La majoria de clients han assegurat viure amb “molta pena” aquest dia i han comprat els últims llibres “com a homenatge”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca