eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Mor un home en saltar des del balcó quan se’l desnonava d’un habitatge municipal a Barcelona

  La víctima ocupava un habitatge de protecció i se'l treia per conflictivitat veïnal greu, segons el consistori

  Un home ha mort aquest dilluns al carrer Séquia Madriguera del barri barceloní de Bon Pastor després de saltar pel balcó quan se l’estava desnonant d’un habitatge municipal, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts del consistori. Els fets han tingut lloc cap a les dues del migdia i la víctima residia en un pis de protecció però sense títol. L’Ajuntament ha indicat que el títol havia estat de la mare de la víctima, ja difunta, i que ell s’hi va quedar sense pagar. El consistori puntualitza, però, que se’l desnonava per “casos reiterats de greu conflictivitat veïnal que es remunten al 2019”, no pas per la manca de pagament.

  (S’afegeixen detalls sobre la residència de la víctima al pis del qual se la desnonava)

  Publicitat

  El desnonament es va paralitzar fa 15 dies i es va acordar la nova data i l’entrega de les claus. El consistori diu que en tot moment havia ofert recursos socials i seguiment. Avui, en el moment del desnonament, no hi havia ningú al pis, però la víctima ha arribat i, en veure els operaris, ha saltat.

  L’Ajuntament ha lamentat profundament els fets, i la regidora d’Habitatge, Lucía Martí, té previst comparèixer aquest dimarts per informar del cas.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca