eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  ERC a Madrid: “Ni peix ni cove”

  El portaveu de JxCat considera que els republicans volen “una cortina de fum” per tapar “la manca de resultats del grup d’ERC al Congrés”

  El decret del català “no aturarà la justícia espanyola decidida a acabar amb la immersió”

  El portaveu de JxCat, Josep Rius, ha advertit que el decret aprovat aquest dilluns pel Govern per blindar el català a l’escola “no aturarà la justícia espanyola”, a la qual veu “decidida a acabar amb la immersió lingüística”. “Estem davant d’una operació d’Estat per acabar amb el model d’escola catalana”, ha alertat en roda de premsa. Tot i això, ha celebrat que hi hagi “un Govern independentista disposat a plantar cara amb tots els instruments legals que el migrat marc autonòmic actual permet”.

  Publicitat

  “El model d’escola catalana i la immersió lingüística no estaran del tot protegits fins que no disposem d’un estat propi”, ha afirmat, i ha avisat que des de la judicatura “continuaran imposant el castellà a cop de llei” amb la “complicitat del PP i del PSOE”.

  Rius, però, s’ha congratulat per l’aprovació del decret d’aquest dilluns perquè “és la via que va proposar JxCat” i perquè “protegeix els docents i preveu un rebuig explícit a les quotes”. Això si, ha assegurat que “si JxCat no hagués estat al Govern, avui no s’aprovaria aquest decret”.

  ERC a Madrid: “Ni peix ni cove”

  El també vicepresident de JxCat s’ha referit a les paraules del portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, que la setmana passada va criticar el cap de files d’En Comú Podem, Jaume Asens, per anar “tant a Waterloo”. Rius ha considerat que els republicans volen “una cortina de fum” per tapar “la manca de resultats del grup d’ERC al Congrés”, on ha assegurat que no han aconseguit “ni peix ni cove”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca