Aragonès exigeix explicacions “immediates” per unes inversions estatals “inacceptables”

El cap de l'executiu català subratlla que el 86% de "l'incompliment" correspon a Renfe i Adif

Publicitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha exigit explicacions “immediates” a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, per unes inversions estatals a Catalunya “inacceptables”. Segon les dades que ha fet públiques avui el Ministeri d’Hisenda, l’execució pressupostària de l’Estat a Catalunya el 2021 va ser el 35,7% del total. El cap de l’executiu català reclama les explicacions a la titular de la cartera de transports en el benentès que, segons els seus càlculs, el 86% de “l’incompliment” correspon a Renfe i ADIF.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca