Nogueras para els peus a Sánchez: “Vostè es pensa que som estúpids”

La líder de Junts al Congrés reclama al president espanyol que assumeixi responsabilitats per l'espionatge

Publicitat

“Vostè es pensa que som estúpids”. La líder de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha carregat contra Pedro Sánchez, durant el debat posterior a la intervenció del president espanyol a la cambra baixa, aquest dijous. “Avui hauria de donar explicacions, però només ens ha explicat contes”, ha lamentat Nogueras, que ha reclamat a Sánchez que assumeixi responsabilitats per l’espionatge. Vostè és el responsable. Només ha pres una decisió: substituir la directora del CNI. La dirigent de Junts ha afegit que, amb l’anunci de les reformes, el president espanyol dona per fet que la gent no sap que la Moncloa és qui signa les actuacions del CNI. Nogueras ha conclòs que criticar la dreta “no és assumir responsabilitats”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca