Argimon intenta posar pau entre ERC i Junts

Es mostra partidari que els juntaires continuïn al Govern: "Seguiria clarament"

Publicitat

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha mostrat partidari que Junts continuï al Govern de coalició amb ERC. “Un partit es presenta per governar, en aquest sentit seguiria clarament”, ha dit en declaracions a La2 i Ràdio4. Ha valorat que l’acord de coalició està anant bé, tot i que ha dit que en el seu cas caldrà veure “si es compleixen o no” els apartats referents a Salut que incloïa aquest acord, especialment pel que fa al finançament. Per això, ha defensat que cal insistir a Madrid per obtenir més recursos i ha assegurat que ell ja ho fa. “Però tinc la influència que tinc”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca