eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Zelenski li recorda a Putin que Ucraïna va guanyar el nazisme

  El president ucraïnès diu que no deixarà que "ningú s'apropïi" de la victòria contra Hitler

  El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha avisat aquest dilluns el president rus, Vladímir Putin, que Ucraïna va guanyar contra el nazisme i que “tard o d’hora” ho farà també contra la invasió russa. En una declaració pel Dia de la Victòria que es commemora a Rússia, Zelenski ha remarcat que “milions d’ucraïnesos van lluitar contra el nazisme” i que el país no cedirà “ni un tros” de la seva història. “No deixarem que ningú s’apropiï d’aquesta victòria”, ha assegurat el Zelenski, tot subratllant que Rússia vol que Ucraïna no celebri la derrota sobre el nazime per justificar la invasió sota l’argument de la “desnazificació” del país.

  “En el Dia de la Victòria sobre el nazisme, estem lluitant per una nova victòria. El camí és difícil, però no tenim dubtes que guanyarem”, ha dit el president ucraïnès, que ha remarcat que la victòria arribarà “tard o d’hora”.

  Publicitat

  “No hi ha cap invasor que pugui posar arrels en una terra lliure. No hi ha cap invasor que pugui manar sobre persones lliures. Tard o d’hora guanyarem”, ha afirmat Zelenski.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca