Sànchez alerta dels problemes de “lleialtat” dins de Junts

"Si es pren una decisió, s'ha de defensar"

Publicitat

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha exigit als aspirants per liderar Junts que tinguin “una mínima lleialtat de grup”. “Si es pren una decisió, s’ha de defensar”, ha dit Sànchez en una entrevista a ‘El món a Rac1’ lamentant, per exemple, que no s’hagi “tancat files” amb el projecte dels Jocs Olímpics d’Hivern ‘Barcelona-Pirineus’. El secretari general sortint veu amb bons ulls un tàndem entre la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i l’exconseller Jordi Turull i ha instat els diferents corrents dins del partit a “concertar el mínim comú” per garantir la “victòria política” de Junts de cara al congrés del partit el 4 de juny. “Més enllà de les figures personals, hi ha un equip”, ha remarcat.

El secretari general de Junts considera que les municipals del 2023 seran “el moment on el partit passarà a una nova etapa molt més ordenat i amb bones perspectives electorals”. Pel que fa a l’alcaldia de Barcelona, Sànchez es reunirà aquest mateix dilluns amb el grup municipal de Junts per abordar la renúncia d’Elsa Artadi com a regidora i candidata per motius personals. “No ens hem de precipitar”, ha dit Sànchez, afegint: “De la necessitat n’haurem de fer virtut”. El secretari general deixa per a la “nova direcció” de Junts decidir com encarar la batalla per la capital catalana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca