Putin equipara l’acció militar amb la lluita de la Unió Soviètica durant la Segona Guerra Mundial

Justifica la guerra d'Ucraïna davant "l'amenaça" d'Occident: "L'OTAN ha començat una guerra contra nosaltres"

Publicitat

El president de Rússia, Vladímir Putin, ha justificat aquells dilluns l’atac sobre Ucraïna davant el que considera una “amenaça” dels països occidentals. “L’OTAN ha començat una guerra contra nosaltres” ha assegurat el mandatari durant la desfilada militar a la Plaça Roja de Moscou, amb motiu del Dia de la Victòria que commemora el triomf soviètic sobre l’Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial. En el seu discurs, Putin ha dit que l’OTAN “no ha volgut escoltar” i ha subratllat que les seves accions han posat en perill “la seguretat” de Rússia. Per altra banda, el mandatari rus ha equiparat l’acció militar sobre Ucraïna amb la lluita soviètica durant la Segona Guerra Mundial, titllant el bloc occidental de “nounazistes”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca