Els Mossos conclouen que l’incendi del cotxe de Josep Bou va ser fortuït

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona va denunciar dissabte que li havien cremat el vehicle

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han conclòs que l’incendi del cotxe del president del grup municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, va ser fortuït, segons han confirmat fonts policials a l’ACN. Bou va denunciar dissabte que el seu cotxe particular havia aparegut calcinat al districte d’Horta Guinardó. “M’acaben de cremar el cotxe. Esperaré l’atestat policial, però anuncio que res no m’aturarà en el compliment del deure i la feina”, va afirmar Bou en un missatge a Twitter, on va adjuntar quatre fotografies del turisme incendiat.

L’incident es va produir pels voltants de les 11.00 hores del matí de dissabte al carrer del Santuari amb la plaça de Salvador Allende. El consistori ja va apuntar que es tractaria d’una avaria mecànica fortuïta, però que havien de ser els pèrits qui determinessin les causes de l’incendi del vehicle.

Bou va rebre el suport de diversos dirigents polítics, com Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa, Cayetana Álvarez de Toledo, Lorena Roldán o Ramon Espadaler.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes