eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Els Mossos conclouen que l’incendi del cotxe de Josep Bou va ser fortuït

  El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona va denunciar dissabte que li havien cremat el vehicle

  Els Mossos d’Esquadra han conclòs que l’incendi del cotxe del president del grup municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, va ser fortuït, segons han confirmat fonts policials a l’ACN. Bou va denunciar dissabte que el seu cotxe particular havia aparegut calcinat al districte d’Horta Guinardó. “M’acaben de cremar el cotxe. Esperaré l’atestat policial, però anuncio que res no m’aturarà en el compliment del deure i la feina”, va afirmar Bou en un missatge a Twitter, on va adjuntar quatre fotografies del turisme incendiat.

  L’incident es va produir pels voltants de les 11.00 hores del matí de dissabte al carrer del Santuari amb la plaça de Salvador Allende. El consistori ja va apuntar que es tractaria d’una avaria mecànica fortuïta, però que havien de ser els pèrits qui determinessin les causes de l’incendi del vehicle.

  Publicitat

  Bou va rebre el suport de diversos dirigents polítics, com Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa, Cayetana Álvarez de Toledo, Lorena Roldán o Ramon Espadaler.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca