eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Anna Gabriel portarà el ‘Catalangate’ a la justícia suïssa

  L'advocat de l'exdiputada de la CUP apunta que l'espionatge podria ser un delicte contra l'estat

  L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, espiada amb ‘Pegasus’, portarà el ‘Catalangate’ a la justícia suïssa. Segons ha publicat ‘Vilaweb’, la defensa de Gabriel demanarà al Ministeri Públic de la Confederació que obri una investigació. El seu advocat, Olivier Peter, ha afirmat en declaracions al digital que “no es pot fer cap investigació, ni cap acte policial ni oficial, sense l’autorització judicial de Suïssa”. “Si no, és un crim contra la seguretat nacional de Suïssa”, apunta. “Encara que la víctima de l’espionatge no faci una denúncia penal formal, és l’estat que és víctima, és un delicte contra l’estat, contra el poder públic suís i Suïssa ho hauria d’investigar d’ofici”, ha explicat.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca