La llibreria Llavors organitza la fira del llibre moll amb les obres “supervivents” de Sant Jordi

Els veïns omplen el pati de l’espai on s’ha posat a la venda els títols malmesos per la pluja i la pedregada

Publicitat

L’Hospitalet de Llobregat – La llibreria Llavors de l’Hospitalet de Llobregat ha organitzat aquest dissabte la fira del llibre moll al seu pati, on ha posat a la venda llibres que es van veure malmesos per la pluja i la pedregada del dia de Sant Jordi. Els llibres més malmesos ja no els van poder recuperar i altres, amb petites tares, com taques a la portada, pàgines assecades o lletres que s’han esborrat, sí. Aquests són els que s’han posat a la venda aquest dissabte amb un 5% de descompte. Des de primera hora, els veïns han anat omplint el pati de la llibreria per interessar-se per les obres en venda.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca