Josep Bou denuncia l’incendi del seu cotxe a Barcelona

El turisme del president del grup municipal del PP ha aparegut calcinat al carrer del Santuari

Publicitat

El president del grup municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, ha denunciat que el seu cotxe particular ha aparegut calcinat al districte d’Horta-Guinardó. “M’acaben de cremar el cotxe. Esperaré l’atestat policial, però anuncio que res no m’aturarà en el compliment del deure i la feina”, ha afirmat Bou en un missatge a Twitter, on ha adjuntat quatre fotografies del turisme incendiat. L’incident s’ha produït pels voltants de les 11.00 hores del matí d’aquest dissabte al carrer del Santuari amb la plaça de Salvador Allende, segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Barcelona. D’entrada, el consistori precisa que es tractaria d’una avaria mecànica fortuïta, però que seran els pèrits els que determinin les causes de l’incendi del vehicle.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona s’han desplaçat a la zona i han pogut sufocar ràpidament les flames del vehicle, que no han provocat ferits. Hores abans, Josep Bou havia destapat amenaces a les xarxes socials per denunciar “l’okupació a Barcelona” i la “protecció del moviment okupa” per part del govern d’Ada Colau. La presidenta del grup municipal de Cs, Luz Guilarte, ja ha mostrat la seva solidaritat amb Bou. “Tot el meu suport, Josep, davant aquest acte vandàlic i la meva més rotunda condemna davant els qui amenaçaven amb cometre’l. Delinqüents emparats pel discurs de tolerància dels qui desgovernen a Barcelona i Catalunya”, ha apuntat Guilarte.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca