Cuevillas creu que Puigdemont podria tornar a Espanya amb la comissió de l’Eurocambra que investiga Pegasus

El diputat de JxCat diu que ho faria sota la "protecció" de ser membre de la delegació

Publicitat

 L’advocat i diputat de JxCat, Jaume Alonso Cuevillas, creu que l’expresident del Govern i eurodiputat Carles Puigdemont podria tornar a Espanya amb la comissió del Parlament Europeu que investiga el programa Pegasus. “Si entra en territori espanyol com a membre de la delegació té tota la protecció d’aquesta condició”, ha expressat en una entrevista a ‘L’hemicicle’, de Catalunya Ràdio. Cuevillas apunta que aquesta és “una possibilitat” i que entén que “si entra com a membre de la comissió de l’Eurocambra l’Estat espanyol no s’atrevirà a detenir-lo”. També creu que, sigui com sigui, Puigdemont “guanyarà la batalla i tindrà reconegut el dret de poder tornar a Catalunya i a territori de jurisdicció espanyola”.

“L’altra qüestió és si l’Estat espanyol estarà disposat a respectar”, ha afegit Cuevillas.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes