Podem recela de la declaració de patrimoni del rei: “mentre sigui inviolable, és impossible saber si és real”

Els morats recorden que Felip VI lidera un comandament de l'estat "hereditari" que està "per sobre de la llei".

Publicitat

El portaveu al Congrés de Podem, Pablo Echenique, ha subratllat aquest dilluns que “mentre el rei sigui inviolable, és impossible saber si el patrimoni que declara és real”. El morat ho ha dit poc després que Felip VI hagi declarat que posseeix prop de 2,6 milions d’euros, majoritàriament en estalvis, però també en obres d’art, antiguitats i joies. Echenique ha recordat que el rei d’Espanya “es pot saltar qualsevol Reial Decret publicat al BOE sense cap conseqüència”, poc després que la Moncloa hagi anunciat que demà n’aprovarà un per “reforçar la transparència” de la Sarsuela. “Cap maquillatge pot tapar el que significa un comandament de l’estat hereditari per sobre de la llei”, ha reblat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca