eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Elon Musk es queda tot Twitter per uns 44.000 milions de dòlars

  El magnat sud-africà paga 54,20 dòlars per cada acció de la popular xarxa social.

  Elon Musk ha comprat el 91% de Twitter que li faltava per uns 44.000 milions de dòlars, segons ha anunciat la mateixa companyia en un comunicat oficial. D’acord amb els terme del pacte que s’ha assolit aquest dilluns, els accionistes rebran 54,20 dòlars per cadascun dels seus títols. Segons Twitter, el preu representa una prima del 38% respecte del que les accions tenien l’1 d’abril, últim de negociació abans que Musk revelés que havia adquirit el 9% de la companyia. Un cop finalitzada la transacció, Twitter es convertirà en una empresa privada.

  “La llibertat d’expressió és la base d’una democràcia que funcioni, i Twitter és la plaça digital de la ciutat on es debaten qüestions vitals per al futur de la humanitat”, ha dit Musk. “També vull fer que Twitter sigui millor que mai millorant el producte amb noves funcions, fent que els algorismes siguin de codi obert per augmentar la confiança, acabar amb els robots de correu brossa i autenticar els usuaris humans. Twitter té un potencial enorme, espero treballar amb l’empresa i la comunitat d’usuaris per desbloquejar-lo”.

  Publicitat

  La transacció, que ha estat aprovada per unanimitat pel Consell d’Administració de Twitter, es tancarà l’any 2022, subjecte a l’aprovació dels accionistes de la companyia, la recepció de les aprovacions reguladores aplicables i el compliment d’altres condicions habituals de tancament.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca