Vergés es presenta com a cap de llista per ERC a Igualada

Enric Conill acompanyarà l'exconsellera de Salut com a número 2.

La vicepresidenta primera del Parlament, vicesecretària general de Partit Obert d’Esquerra Republicana, i exconsellera de Salut, Alba Vergés, serà la candidata dels republicans a les properes eleccions a l’alcaldia d’Igualada, l’any 2023, segons ha anunciat la formació. Vergés farà tàndem amb el portaveu actual del partit a Igualada, Enric Conill, que serà el número 2 de la llista. La decisió haurà de ser avalada per la militància del partit en una assemblea que es farà les properes setmanes. En una carta als militants, Vergés ha assegurat que vol ser “la primera alcaldessa d’Igualada” i tornar a fer de la ciutat un “referent del país”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes