Vergés es presenta com a cap de llista per ERC a Igualada

Enric Conill acompanyarà l'exconsellera de Salut com a número 2.

Publicitat

La vicepresidenta primera del Parlament, vicesecretària general de Partit Obert d’Esquerra Republicana, i exconsellera de Salut, Alba Vergés, serà la candidata dels republicans a les properes eleccions a l’alcaldia d’Igualada, l’any 2023, segons ha anunciat la formació. Vergés farà tàndem amb el portaveu actual del partit a Igualada, Enric Conill, que serà el número 2 de la llista. La decisió haurà de ser avalada per la militància del partit en una assemblea que es farà les properes setmanes. En una carta als militants, Vergés ha assegurat que vol ser “la primera alcaldessa d’Igualada” i tornar a fer de la ciutat un “referent del país”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca