La Moncloa es defensa: “Espanya és una democràcia plena”

El ministre d'Interior avala el control intern dels serveis d'intel·ligència i nega que impliqui que se'ls "qüestioni"

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha defensat que Espanya és una “democràcia plena” i s’hi “aplica la llei en tot moment”. En un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press aquest dilluns al matí, Grande-Marlaska ha defensat que el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) actua “en tot moment” en el “marc del principi de legalitat” i ha negat que el control intern que va anunciar ahir diumenge el ministre de Presidència, Félix Bolaños, després de reunir-se amb la Generalitat impliqui que se’ls “qüestioni”. El ministre d’Interior ha dit que totes les institucions han de fer una “avaluació”.

Publicitat

Grande-Marlaska també ha opinat que no existeix “cap risc” en l’aprovació del decret per afrontar les conseqüències de la guerra d’Ucraïna, que es vota dijous al Congrés.

El titular d’Interior ha remarcat que el govern espanyol ha treballat en els últims quatre anys per “bastir ponts” amb el Govern i ha dit que els “paràmetres de diàleg” continuen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes