eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La Moncloa es defensa: “Espanya és una democràcia plena”

  El ministre d'Interior avala el control intern dels serveis d'intel·ligència i nega que impliqui que se'ls "qüestioni"

  El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha defensat que Espanya és una “democràcia plena” i s’hi “aplica la llei en tot moment”. En un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press aquest dilluns al matí, Grande-Marlaska ha defensat que el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) actua “en tot moment” en el “marc del principi de legalitat” i ha negat que el control intern que va anunciar ahir diumenge el ministre de Presidència, Félix Bolaños, després de reunir-se amb la Generalitat impliqui que se’ls “qüestioni”. El ministre d’Interior ha dit que totes les institucions han de fer una “avaluació”.

  Grande-Marlaska també ha opinat que no existeix “cap risc” en l’aprovació del decret per afrontar les conseqüències de la guerra d’Ucraïna, que es vota dijous al Congrés.

  Publicitat

  El titular d’Interior ha remarcat que el govern espanyol ha treballat en els últims quatre anys per “bastir ponts” amb el Govern i ha dit que els “paràmetres de diàleg” continuen.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca