Torra critica l’acord pel català: “No volen conflicte i estan disposats a acceptar el que els jutges vagin dient”

L'expresident lamenta la situació de l'independentisme: "Hem perdut una coherència de relat molt important"

Publicitat

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha criticat l’acord per modificar la llei de política lingüística que van plantejar ERC, els comuns, PSC i JxCat –tot i que després el va congelar- . “No volen conflicte i estan disposats a acceptar el que els jutges vagin dient”, ha dit Torra en una entrevista al diari Ara. Així, l’expresident ha defensat, de nou, desacatar la sentència del TSJC que estableix un 25% de castellà a les aules, encara que això impliqui la destitució del conseller d’Educació. Torra també ha lamentat la situació de l’independentisme. “Hem perdut una coherència de relat molt important”, ha subratllat. Malgrat les crítiques que ha fet als partits independentistes, l’expresident ha descartat impulsar-ne un de nou.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca