Per reflexionar

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Nit per oblidar. Després de l’1-1 a Frankfurt, la tornada s’ha acabat convertint en una nit històrica per un Eintracht que s’ha sentit com a casa, aprofitant-ho per castigar al Barça amb una golejada que s’ha vist maquillada en el temps afegit. Un Eintracht reactiu i sobrat de moral que, novament, ha sabut imposar el seu pla de partit a través de personalitat, incomodant al conjunt blaugrana i amenaçant en tot moment. Kostic ha avançat als ‘visitants’ de penal al minut 4. Per acabar-ho d’adobar, Borré ha aconseguit augmentar l’avantatge al 36 amb un potent xut des de fora de l’àrea i Kostic ha col·locat el tercer al 67. Busquets i Memphis han donat esperances als pocs culers que quedaven a les grades a través d’un xut llunyà i un gol de penal, respectivament. Malgrat tot, descomptaven nou i, després del servei de centre, l’àrbitre ha xiulat el final del partit i de l’eliminatòria. 2-3 i l’Eintracht a semifinals.

Frankfurt ha conquerit Barcelona, les grades del Camp Nou i l’eliminatòria. Una lamentable gestió de les entrades i de la mateixa seguretat del recinte, sumats al que s’ha vist a sobre el terreny de joc, han convertit el partit en una de les pitjors imatges que s’han vist mai al recinte blaugrana, amb 30.000 aficionats alemanys gaudint com mai abans vist a l’estadi. Així doncs, és evident que el partit s’ha començat perdent abans de l’inici.

En uns quarts de final de competició europea, el conjunt visitant s’ha mostrat còmode i, amb l’alè de la grada, ha fet de la gesta una festa. El Barça no s’ha mostrat en cap moment de l’eliminatòria, el VAR ha deixat de funcionar, Pedri s’ha lesionat i la grada d’animació s’ha rendit davant l’adversitat. A tot plegat cal sumar-hi una més que dubtosa actuació arbitral. Guanyar avui era una autèntica epopeia.

- Publicitat -

Han canviat coses, però s’ha consumat una nova catàstrofe europea. Sabíem que el 0-4 al Bernabéu no ho significava tot, però pensàvem que serviria per deixar enrere els fantasmes del passat. No ha estat així. I el més trist és que el Camp Nou ha celebrat la derrota.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca