Sanitat preveu invertir 800 milions per renovar i ampliar equipaments hospitalaris

Darias demana "màxima contundència" contra les irregularitats en la compra de mascaretes de Madrid

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha assegurat que el govern espanyol invertirà “al voltant de 800 milions d’euros” per renovar i ampliar equipaments hospitalaris de “tots els hospitals que ho necessitin”. Ho ha dit entrevistada per ‘El Periódico’. Darias ha explicat que l’assignació de recursos es farà “segons criteris objectius” i que suposarà “un gran salt en matèria de diagnòstic oncològic, de malalties rares i de malalties neurodegeneratives”. L’objectiu és millorar la “capacitat diagnòstica” del sistema públic de salut.

Publicitat

Preguntada pels escàndols per la compra de mascaretes per part de la Comunitat de Madrid i de l’Ajuntament de la capital espanyola, la titular de Sanitat s’ha limitat a titllar-ho d'”indecent” i a reclamar que s’aclareixin els fets i s’actuï “amb la màxima contundència”. “A aquest comportament execrable se li ha de mostrar el nostre rebuig més absolut”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes