eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Detingut el cantant de trap de l’Hospitalet Morad per una ordre de detenció pendent

  L'artista ha passat la nit a comissaria i aquest matí ha quedat en llibertat amb càrrecs

  El cantant de trap de l’Hospitalet Morad ha estat detingut per un requisit judicial pendent, segons ha avançat la publicació ‘El Caso’ i ha pogut confirmar l’ACN de fonts properes al cas. En concret, l’artista ha estat detingut aquest dilluns per no haver-se presentat al jutjat per declarar per un delicte contra la seguretat del trànsit, pel fet que va ser enxampat pels Mossos d’Esquadra conduint sense carnet, un document que sembla que no ha obtingut mai. El jutge va ordenar que se’l detingués per prendre-li declaració, i ahir mateix, agents dels Mossos van complir l’ordre. L’artista ha passat la nit a comissaria i aquest matí ha prestat declaració davant del jutge, que l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca