Glovo eleva les pèrdues a 474,8 MEUR el 2021

La plataforma multiplica els ingressos fins als 591 milions però no aconsegueix reduir els números vermells

Publicitat

Glovo va tancar el 2021 amb unes pèrdues de 474,8 milions d’euros, segons les dades publicades per la seva principal accionista, l’empresa alemanya Delivery Hero, en el seu informe anual. La xifra implica multiplicar per més de cinc les pèrdues de l’any anterior, que van arribar als 83,4 milions d’euros. El 2021, la plataforma barcelonina d’entrega de menjar i productes a domicili va disparar la facturació fins als 591 milions d’euros, però no va aconseguir reduir els números vermells. El 2020, en plena pandèmia, la facturació va ser de 360 milions. Els actius nets de Glovo sumen 685 MEUR, mentre que el deute a curt termini puja als 223 milions i a llarg termini arriba a 305 milions més.

L’empresa alemanya Delivery Hero va començar a invertir a Glovo l’any 2018, però el 2021 va invertir-hi 246 milions per ampliar la seva participació fins al 37,4% de les accions. A finals d’any, es va anunciar un nou acord perquè Delivery Hero es fes amb el control total de la companyia, amb un 39,4% de les accions. L’operació, pendent d’aprovacions, es tancarà durant el tercer trimestre del 2022.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca