El Govern admet l’incompliment del calendari de la taula de diàleg

"No estem en els terminis acordats"

Publicitat

“No estem en els terminis acordats”. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha admès aquest dimarts l’incompliment del calendari de la taula de diàleg. Durant la roda de premsa a Palau, posterior al Consell Executiu, Plaja ha afegit que espera que la data “deixi de ser important” en el moment que hi hagi “avenços”. Així mateix, la portaveu ha apuntat que l’espai de negociació entre la Generalitat i la Moncloa es tornarà a reunir quan hi hagi “acords tancats”. La taula de diàleg es va reunir al setembre, on es va aprovar que la propera trobada tindria lloc “a principis” del 2022. Plaja ha constatat que encara “no hi ha data”, mentre que els equips dels dos executius “treballen per aconseguir els objectius marcats”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca