“Aula Magna m’ha permès compartir visió amb dones empresàries amb qui parlo el mateix llenguatge”

El 22 d'abril comença una nova edició del Programa de Desenvolupament Executiu (PDE) i les seves alumni expliquen per què val la pena professionalment

L’escola de negocis de Clara Lapiedra, pensada per i per a dones executives, arranca amb una nova edició del seu programa estrella, Programa de Desenvolupament Executiu (PDE), el pròxim 22 d’abril.

Publicitat

Una formació de 20 setmanes a càrrec d’una plantilla de dones executives i empresàries que volen oferir les claus necessàries per a adquirir habilitats directives i trencar el sostre de vidre a les grans empreses i multinacionals. “Aula Magna m’ha permès compartir visió amb dones empresàries amb qui parlo el mateix llenguatge”, ens explica la Grace, directora comercial i exalumna d’aquest PDE. Segons Lapiedra, CEO i founder d’Aula Magna, aquesta escola de negocis sempre ha pensat en clau de gènere, diversitat i sostenibilitat. “El nostre objectiu és que les alumnes deixin enrere les excuses que les allunyen dels seus objectius personals i professionals”, apunta Lapiedra.

Per mitjà d’una modalitat flexible i interactiva, i a partir de casos d’èxit d’empreses reals, les alumnes del PDE reben una formació clau pels seus àmbits de feina, així com una masterclass que els permet aplicar la part teòrica en el seu dia a dia laboral. La Grace afirma que el seu pas per Aula Magna ha marcat “un abans i un després” i que es va graduar “molt més preparada per al lideratge, més segura i reforçada”. Però, quina és la clau d’Aula Magna?

Tres motius, un sol resultat

La Clara ens explica que hi ha tres raons per les quals Aula Magna marca la diferència. “En primer lloc, és una escola digitalitzada perquè la tecnologia maximitza l’experiència de les nostres usuàries amb les formacions que fem”. En la mateixa línia, apunta que operen a escala internacional, nacional i autonòmica; i que la sostenibilitat i els ODS estan presents a tota l’escala de valor empresarial. “No tindria sentit encoratjar les empreses en termes d’igualtat, a través dels plans d’igualtat o amb formacions, si, després, nosaltres no tinguéssim aquests valors integrats en el nostre ADN”, conclou la CEO.

Revista Mirall recomana aquest curs formatiu amb perspectiva de gènere com una via de creixement personal i professional.

Alhora, Aula Magna no només és una escola de negocis, sinó també una oportunitat per a connectar amb dones amb les mateixes inquietuds i somnis que tu. I és això precisament el que destaca la Marina, una emprenedora d’un projecte de moda ètica que també va passar per Aula Magna, “la comunitat de dones de sectors, interessos i especialitats tan potents que es crea”.

Marina va arribar a Espanya després d’una etapa treballant als Estats Units i afirma que Aula Magna li va donar “molta seguretat” a l’hora de crear el seu propi negoci perquè “el programa és molt complet i actualitzat i et dona la visió del que és una empresa avui dia”.

La Clara és una altra alumni satisfeta. Ella és CEO d’una empresa tèxtil i admet que gràcies al seu pas per l’escola ha aclarit quin tipus de professional vol ser i s’ha posat “uns objectius molt concrets per a treballar de forma més enfocada”.

En definitiva, la Clara Lapiedra va saber captar un nínxol de mercat potent en el moment idoni. Les dones empresàries i executives necessitaven una escola de negocis, digital, diversa i sostenible, amb un catàleg de professores i ponents ben treballat, que els encaminés a potenciar la seva carrera professional amb serietat, rigorositat i compromís de gènere. El resultat, una comunitat de dones que creen sinergies i adquireixen coneixements enriquidors, tant per a elles com per a les seves empreses. Al cap i a la fi, s’ha de tenir en compte que la igualtat de gènere acabarà sent un progrés per a tothom, i no només per a les dones. 

Pots demanar més informació sobre l’edició d’abril del PDE a comunicacion@aulamagnabs.com o omplir el següent formulari: https://aulamagnabs.com/programa-de-desarrollo-ejecutivo-pde/

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes