EDITORIAL

El govern espanyol defensa que el canvi de posició sobre el Sàhara no posa en risc les relacions amb Algèria

La ministra de Política Territorial i portaveu el govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha defensat que el canvi de posició sobre el Sàhara Occidental no posa en risc les relacions amb Algèria. En una entrevista a ‘La Razón’, Rodríguez ha assegurat que el ministre d’Exteriors, José Manuel Albares, manté una “interlocució fluida” amb la república nord-africana i que les relacions són “sòlides”. Així mateix, la portaveu de l’executiu ha assegurat que l’acord amb el Marroc implica “respecte i absència d’accions unilaterals”. Sobre les discrepàncies amb Podem, Rodríguez ha dit que l’executiu està format per “dos partits polítics molt diferents”, que “com a govern actuen com una sola veu”.

En relació amb la taula de diàleg, Rodríguez ha defensat que “no s’ha deixat de treballar” per “recuperar la normalitat” amb la Generalitat. “La reunió està pendent de culminar el que poden ser acords. Estem aprofundint en els treballs tècnics perquè efectivament ens puguem reunir com abans millor”, ha subratllat la portaveu.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca