Bolaños ratifica el canvi de posició sobre el Sàhara

El ministre de Presidència diu que tenen el compromís de "col·laborar contra les màfies de persones"

Publicitat

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha ratificat el canvi de posició del govern espanyol sobre el Sàhara Occidental. En declaracions als mitjans des de Madrid, Bolaños ha defensat que el canvi de posició suposarà tenir una relació “bona” i “estable” amb el Marroc, amb qui tenen el compromís de “col·laborar contra les màfies de persones i la immigració il·legal”. Així mateix, el titular de Presidència ha detallat que és “important” aconseguir “estabilitat” perquè “el món necessita cooperació entre països”. Tot plegat arriba després que aquest divendres el govern espanyol donés suport a la proposta del Marroc sobre l’autonomia del Sàhara en una carta enviada pel president de l’executiu, Pedro Sánchez, al rei Mohammed VI.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca