Bolaños ratifica el canvi de posició sobre el Sàhara

El ministre de Presidència diu que tenen el compromís de "col·laborar contra les màfies de persones"

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha ratificat el canvi de posició del govern espanyol sobre el Sàhara Occidental. En declaracions als mitjans des de Madrid, Bolaños ha defensat que el canvi de posició suposarà tenir una relació “bona” i “estable” amb el Marroc, amb qui tenen el compromís de “col·laborar contra les màfies de persones i la immigració il·legal”. Així mateix, el titular de Presidència ha detallat que és “important” aconseguir “estabilitat” perquè “el món necessita cooperació entre països”. Tot plegat arriba després que aquest divendres el govern espanyol donés suport a la proposta del Marroc sobre l’autonomia del Sàhara en una carta enviada pel president de l’executiu, Pedro Sánchez, al rei Mohammed VI.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes