eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Aragonès exigeix una “rectificació” al govern espanyol sobre el Sàhara

  El president diu que la decisió de Sánchez és "un error amb conseqüències importants"

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha exigit aquest dissabte una “rectificació” al govern espanyol després del seu canvi de posició sobre el Sàhara Occidental. En una piulada, Aragonès ha dit que cal “retornar a la defensa del referèndum d’autodeterminació”, la solució que té el suport de les Nacions Unides. “La decisió de l’estat espanyol és un error amb conseqüències importants, especialment sobre el poble sahrauí”, ha remarcat.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca