Aragonès exigeix una “rectificació” al govern espanyol sobre el Sàhara

El president diu que la decisió de Sánchez és "un error amb conseqüències importants"

Publicitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha exigit aquest dissabte una “rectificació” al govern espanyol després del seu canvi de posició sobre el Sàhara Occidental. En una piulada, Aragonès ha dit que cal “retornar a la defensa del referèndum d’autodeterminació”, la solució que té el suport de les Nacions Unides. “La decisió de l’estat espanyol és un error amb conseqüències importants, especialment sobre el poble sahrauí”, ha remarcat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca