Formació per a dones executives amb perspectiva de gènere a l’abril

L'adquisició d'habilitats directives per mitjà del Programa de Desenvolupament Executiu (PDE) d'Aula Magna serà una realitat a partir del 22 d'abril

Publicitat

Lluitar contra els biaixos de gènere per mitjà de cursos de formació és el propòsit principal d’Aula Magna Business School. Aquesta escola de negocis, 100% digital, va néixer durant la pandèmia com un espai pensat per i per a dones executives, empresàries, valentes i amb ganes de créixer professionalment. Liderant la formació de dones en diferents àmbits i a través d’un model e-learning, Aula Magna ja ha aconseguit arribar a més de 8 països gràcies a les seves classes actualitzades, pensades en clau d’igualtat, equitat, sostenibilitat i digitalització.

El 22 d’abril comença una nova edició del programa estrella d’Aula Magna: el Programa Directiu Executiu (PDE). Les dones que vulguin formar-se en habilitats directives podran fer-ho per mitjà de casos reals i actualitzats, d’acord amb la realitat empresarial. “Les classes s’imparteixen amb un enfocament de diversitat que és difícil trobar en altres formacions”, ens explica Clara Lapiedra, CEO i founder de l’escola. El programa té una durada de 20 setmanes, amb una modalitat flexible i interactiva. Algunes de les professores són Anna N Schlegel, VP a Procore; Marta Alamany, directora en el sector hoteler; Carolina Latorre, Customer Satisfaction & Quality Manager a Schneider Electric, etc. Una plantilla pensada per tal que cap alumna es quedi enrere.

Per què Aula Magna?

El percentatge de dones que ocupen posicions de poder a escala mundial és molt baix. A Recursos Humans, només el 38% són dones, sent aquesta la xifra més alta actualment. La més baixa li toca a les Direccions IT, on les dones són poc més del 20% del total de la plantilla. El talent femení és innegable; la forma de potenciar-lo i la manera de formar les dones, potser, sí que requereix un canvi. És per això que les formacions d’Aula Magna estan a càrrec de dones expertes en els seus àmbits de coneixement les quals, també, saben transmetre tot el seu aprenentatge d’una manera fluida, entenedora i pràctica, adaptada a cada necessitat puntual. 

Publicitat

L’objectiu d’Aula Magna no acaba amb les formacions i l’aprenentatge. Segons les alumni, aquesta també és una escola on construïr sinergies i potenciar la teva xarxa de contactes. Un espai amable i de respecte on créixer tant internament com externa. Prova d’això és el fet que Aula Magna és ambaixadora d’Standford i del seu esdeveniment anual ‘Women in Data Science’ a Barcelona i Madrid.

Pots demanar més informació sobre el PDE abans del 22 d’abril a comunicacion@aulamagnabs.com o omplir el seu formulari sense cap compromís.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca