L’ANC descarta convertir-se en un partit polític però es planteja impulsar una “llista cívica”

El full de ruta de l'entitat critica les formacions independentistes, la Generalitat i el Parlament per "autonomistes"

Publicitat

L’ANC no es convertirà en un partit polític, però es planteja l’impuls d’una “llista cívica, independent de partits, per defensar la voluntat dels independentistes a les pròximes eleccions”. Així es manifesta en el full de ruta proposat pel Secretariat Nacional que l’entitat presenta aquest dimecres als socis, que ha pogut consultar l’ACN i que es portarà a votació del 22 al 23 de març, un cop s’hagi votat les esmenes del territori. Per això apunten que caldrà determinar les eines necessàries per a fer la llista i que sigui ratificada pels socis. El document queda farcit de crítiques a les formacions independentistes i a les institucions. “S’ha acabat que la manca de respecte a la voluntat dels electors els surti de franc”, assenyalen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca