L’ANC descarta convertir-se en un partit polític però es planteja impulsar una “llista cívica”

El full de ruta de l'entitat critica les formacions independentistes, la Generalitat i el Parlament per "autonomistes"

L’ANC no es convertirà en un partit polític, però es planteja l’impuls d’una “llista cívica, independent de partits, per defensar la voluntat dels independentistes a les pròximes eleccions”. Així es manifesta en el full de ruta proposat pel Secretariat Nacional que l’entitat presenta aquest dimecres als socis, que ha pogut consultar l’ACN i que es portarà a votació del 22 al 23 de març, un cop s’hagi votat les esmenes del territori. Per això apunten que caldrà determinar les eines necessàries per a fer la llista i que sigui ratificada pels socis. El document queda farcit de crítiques a les formacions independentistes i a les institucions. “S’ha acabat que la manca de respecte a la voluntat dels electors els surti de franc”, assenyalen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes