L’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet beca a les seves ciutadanes per al programa Data Analytics for Managers d’Aula Magna Business School

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, vol potenciar l'ocupació femenina a partir de programes subvencionables de formació amb perspectiva de gènere

Publicitat

Les beques s’emmarquen en la campanya ‘Competents’ de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. En la seva clara aposta per la digitalització i la reducció de la bretxa ocupacional, Parlon ha volgut becar les seves ciutadanes amb programes de formació que faciliten créixer dins de les organitzacions i sumar habilitats i competències indispensables per a prosperar professionalment.

La jornada de presentació es va dur a terme a La Ciba, centre de recursos per a dones, el passat 3 de març, amb la presència de la CEO i founder d’Aula Magna, Clara Lapiedra, qui va presentar el programa Data Analytics for Managers (D4M) i va reflexionar sobre el valor de la innovació en la formació.

El programa Data Analytics for Managers (D4M) d’Aula Magna et permet conèixer el potencial de creació de valor d’una organització data-driven i aprofundir en el món de les dades, tot dissenyant un pla de transformació data-driven consistent, escalable i sostenible. Sempre a partir de casos propis. 

Aula Magna Business School proporciona casos protagonitzats per dones i impartits per professores, com a referents d’èxit. La Ciba també ha becat altres formacions, com la proposada per Factoria F5, en la qual s’ofereixen habilitats tècniques full-time durant cinc mesos. Amb tot, l’objectiu no deixa de ser reduir la bretxa digital i, amb el temps, també l’ocupacional i de gènere.

Publicitat

Vull rebre la formació

Encara ets a temps d’inscriure’t i formar part d’aquesta xarxa de dones empresàries i executives amb ganes de trencar el sostre de vidre a les seves professions. Pots fer-ho posant-te en contacte amb comunicacion@aulamagnabs.com.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca