eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Tribunal Europeu dels Drets Humans suspèn la investigació contra Rússia

  La decisió segueix la resolució del Consell d'Europa d'expulsar de l'organisme el país de Putin

  El Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) ha anunciat la suspensió de la investigació de totes les causes pendents contra Rússia. La decisió segueix la resolució del Comitè de Ministres del Consell d’Europa d’expulsar d’aquest organisme la Federació Russa després de la invasió d’Ucraïna. El Kremlin va anunciar ahir, hores abans que se l’expulsés, que abandonava el Consell.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca