Biden anomena Putin “criminal de guerra”

Un portaveu del Kremlin ho considera "inacceptable" i "retòrica imperdonable"

Publicitat

El president dels Estats Units, Joe Biden, ha anomenat aquest dimecres al vespre el president de Rússia, Vladímir Putin, “criminal de guerra”. És la primera vegada que l’administració nord-americana qualifica així el líder rus. En una recepció a la Casa Blanca una periodista ha preguntat al president nord-americà si considerava Putin un criminal de guerra. Biden ha contestat amb un contundent “no” i ha continuat caminant. Però poc després ha girat cua i ha demanat a la periodista que li repetís la pregunta. Aleshores ha contestat: “Penso que és un criminal de guerra”. Un portaveu del Kremlin ja ha reaccionat considerant el terme “inacceptable” i “retòrica imperdonable”, segons l’agència de notícies TASS.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca