eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Moments de tensió davant d’Educació al final de la manifestació docent

  Els Mossos d'Esquadra han impedit que alguns manifestants entressin

  La manifestació de docents al centre de Barcelona ha acabat amb moments de tensió davant les portes del Departament d’Educació, a la Via Augusta. Alguns manifestants s’han apropat a l’edifici demanant que el conseller, Josep González-Cambray, baixés a donar la cara i a parlar amb els sindicats. Diversos agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra custodiaven l’edifici i altres n’han sortit de dins per impedir l’entrada dels manifestants, que feien pressió. Els milers de manifestants, 22.000 segons la Guàrdia Urbana, han tallat totalment la Via Augusta en aquest punt, que està envoltat de furgonetes policials.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca