Moments de tensió davant d’Educació al final de la manifestació docent

Els Mossos d'Esquadra han impedit que alguns manifestants entressin

Publicitat

La manifestació de docents al centre de Barcelona ha acabat amb moments de tensió davant les portes del Departament d’Educació, a la Via Augusta. Alguns manifestants s’han apropat a l’edifici demanant que el conseller, Josep González-Cambray, baixés a donar la cara i a parlar amb els sindicats. Diversos agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra custodiaven l’edifici i altres n’han sortit de dins per impedir l’entrada dels manifestants, que feien pressió. Els milers de manifestants, 22.000 segons la Guàrdia Urbana, han tallat totalment la Via Augusta en aquest punt, que està envoltat de furgonetes policials.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes