Una mare i una filla moren en xoc frontal a Deltebre

El vehicle de les víctimes ha col·lisionat amb un camió a la carretera TV-3454

Publicitat

Una mare i una filla han mort aquest divendres al matí en un greu accident a Deltebre (Baix Ebre). Les víctimes, de 80 i 56 anys, eren veïnes del municipi. El sinistre s’ha produït cap a les deu del matí a la TV-3454, carretera que enllaça amb Amposta, al punt quilomètric 12,5. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s’estan investigant, el turisme de les víctimes ha xocat frontalment contra un camió. Mare i filla, que viatjaven soles al cotxe, han mort a l’acte, mentre el conductor del camió ha resultat il·lès. Els Mossos d’Esquadra han estat inspeccionant els vehicles implicats i la via afectada, amb marques visibles de frenada del camió a la calçada, per determinar si el turisme ha envaït el carril contrari.

Al lloc de l’accident hi han anat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A causa del sinistre, la carretera s’ha hagut de tallar durant hores en els dos sentits de la marxa.

Amb aquestes dues víctimes, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la carretera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca