L’Hospitalet diu “prou” a l’homofòbia després de l’agressió a una jove trans a la ciutat

Un centenar de persones s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament per mostrar el seu suport a la víctima

Publicitat

Un centenar de persones, entre elles l’alcaldessa Núria Marín i representants de tots els grups municipals, s’han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet per condemnar l’agressió homòfoba que va partir una jove trans ahir dimecres a la ciutat i mostrar el seu suport a la víctima. Durant l’acte s’ha fet una crida a no “normalitzar” aquestes agressions i accions per frenar-ne el seu increment. “No volem sortir amb por al carrer”, han proclamat alguns assistents. Els fets van tenir lloc aquest dimecres a quarts de 9 de la nit a l’avinguda de Miraflores, al barri de La Florida, quan, segons fonts policials, tres homes van increpar una noia trans al crit de “maricón” i la van colpejar diversos cops.

Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori contra l’Homofòbia, ha destacat que l’acte d’aquest vespre és una “resposta urgent, ràpida i contundent” contra aquesta nova agressió. “Creiem que no es poden naturalitzar aquestes agressions i és imprescindible reaccionar com avui i que les institucions treballin per revertir aquest increment de l’odi vers les dones i el col·lectiu LGTBI. S’ha de posar el ciment per aturar aquesta xacra”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca