eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torrent: “El sistema judicial està més preocupat per perseguir llibertats que per garantir-les”

  El conseller d'Empresa critica que hagi sabut pels mitjans de comunicació que el TSJC l'envia a judici per desobediència

  “El sistema judicial està més preocupat per perseguir llibertats que per garantir-les”. Així ha reaccionat a Twitter el conseller d’Empresa, Roger Torrent, després de saber que el TSJC l’envia a judici per desobediència. L’expresident del Parlament, de fet, ha criticat que se n’hagi assabentat a través dels mitjans de comunicació, “com sempre”. El TSJC ha obert judici oral aquest dimecres contra Torrent i tres exmembres de la Mesa de la cambra, Josep Costa, Eugeni Campdepadrós i Adriana Delgado, per permetre la tardor del 2019 debatre sobre la monarquia i l’autodeterminació. La magistrada instructora és Maria Eugènia Alegret.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca