El síndic de Barcelona planteja habilitar espais per fer-hi botellot

Bondia suggereix que els indrets comptin amb serveis com punts lila, lavabos públics i sistemes de recollida de brossa

El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, recomana a l’Ajuntament que estudiï habilitar espais per fer-hi botellot, però evitant que siguin ‘botellòdroms’. És una de les propostes que fa la sindicatura després d’haver analitzat el fenomen del botellot i haver publicat un estudi.

Publicitat

Segons l’ens, els espais haurien de comptar amb tots els serveis necessaris per a un oci nocturn amb estàndards de “seguretat, informació i confiança”. Això es tradueix, com recull l’estudi presentat en roda de premsa, en l’accés ràpid a serveis sanitaris; punts lila, espais antiracistes i serveis d’informació en drogues; lavabos públics; sistemes de recollida de brossa; abonaments o descomptes per l’ús del taxi compartit i un accés fàcil al transport públic.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes