eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Sánchez ja té l’excusa per justificar la inflació

  Putin té "l'única responsabilitat"

  El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha culpat la “guerra il·legal” iniciada pel president rus, Vladímir Putin, a Ucraïna de la inflació i de l’escalada de preus de l’energia. “És important dir la veritat als ciutadans” i és que Putin té “l’única responsabilitat”, ha afirmat Sánchez aquest dimecres al matí en la sessió de control al Congrés en resposta a una pregunta del PP. La portaveu dels populars a la cambra baixa, Cuca Gamarra, ha acusat Sánchez d’estar “disposat a utilitzar la guerra”. “És el president de les mil coartades”, ha dit Gamarra, que ha defensat que “el nou escenari macroeconòmic per la invasió d’Ucraïna no l’excusa dels errors del passat”.

  Gamarra ha insistit que prèviament Sánchez va “usar la pandèmia” i ara fa el mateix amb la guerra d’Ucraïna. Fonts del Palau de la Moncloa han afirmat que les paraules de la portaveu del PP han generat “molt malestar” a l’executiu i veuen “indecent i indigne” l’acusació.

  Publicitat

  En la rèplica, Sánchez ha demanat “respecte” al govern espanyol i ha retret al PP “manca de suport” en la resposta a la pandèmia i a la guerra d’Ucraïna. El cap de l’executiu ha dit que “encara està esperant” les propostes dels populars al pla per afrontar la guerra i ha tornat a apel·lar a la “unitat”.

  Gamarra ha assegurat que el govern espanyol “és el pitjor possible, en el pitjor moment” i ha reclamat a Sánchez que “expulsi ja” Unides Podem de la coalició.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca