Puigneró recomana a Ayuso i Almeida que “perdint tota l’esperança”

"El Mobile té una llarga vida a Catalunya"

Publicitat

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha celebrat les “xifres per sobre les expectatives” del Mobile World Congress a Barcelona, que es va celebrar fa una setmana, i ha subratlalt que va ser “un molt bon congrés”. A la sessió de control al Govern Puigneró ha assegurat que el MWC no es traslladarà a Madrid, com especulaven des de la capital espanyola. “Que Ayuso i Almeida perdin tota esperança, el Mobile té una llarga vida a Catalunya”, ha remarcat, per afegir després que “l’economia catalana va com un llamp”. El vicepresident ha assegurat que “els millors Mobiles van ser en els moments més intensos del procés independentista”.

Puigneró també s’ha referit a una informació publicada per ‘Expansión’, que apunta que el 2021 el 70% de les inversions i noves empreses a l’Estat el 2021 van ser a Catalunya. “Aquestes xifres són una nova plantofada a tots els que diuen dia rere dia que l’economia catalana està en decadència; res més lluny de la realitat”, ha sentenciat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca