Els tres governs dels països catalans impulsen una aliança climàtica

Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears demanen limitar la velocitat de les embarcacions al corredor de cetacis de la Mediterrània

Publicitat

Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears han impulsat una aliança climàtica i de protecció de la biodiversitat marina davant el context d’emergència climàtica a la conca mediterrània. Ho han decidit aquest dijous després de celebrar la Cimera Mediterrània pel Clima i el Medi Ambient, on han acordat accelerar – mitjançant polítiques transversals – la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic. Per això, els tres executius han instat el govern espanyol a limitar la velocitat màxima de les embarcacions que transiten pel corredor de cetacis de la Mediterrània. També han anunciat que aniran conjuntament a la conferència sobre els oceans de les Nacions Unides, que se celebrarà a Portugal entre el 27 de juny i l’1 de juliol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca