eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils arriben a Netflix

  La docusèrie s'estrenarà a Netflix el 25 de març qüestiona per què uns joves decideixen morir matant i ofereix una reconstrucció dels fets

  Netflix ha anunciat aquest dimecres que la sèrie documental ‘800 metros’, dirigida per Elías León Siminiani i produïda per Ramón Campos, de Bambú Producciones, es presentarà a la 25a edició del Festival de Màlaga i arribarà a la plataforma el 25 de març. La docusèrie reflexiona sobre per què uns joves suposadament integrats decideixen morir matant als atemptats del 17-A de Barcelona i Cambrils. El treball reconstrueix els fets amb material audiovisual inèdit, testimonis d’investigadors i experts i supervivents i persones de l’entorn proper dels terroristes.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca