Els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils arriben a Netflix

La docusèrie s'estrenarà a Netflix el 25 de març qüestiona per què uns joves decideixen morir matant i ofereix una reconstrucció dels fets

Publicitat

Netflix ha anunciat aquest dimecres que la sèrie documental ‘800 metros’, dirigida per Elías León Siminiani i produïda per Ramón Campos, de Bambú Producciones, es presentarà a la 25a edició del Festival de Màlaga i arribarà a la plataforma el 25 de març. La docusèrie reflexiona sobre per què uns joves suposadament integrats decideixen morir matant als atemptats del 17-A de Barcelona i Cambrils. El treball reconstrueix els fets amb material audiovisual inèdit, testimonis d’investigadors i experts i supervivents i persones de l’entorn proper dels terroristes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes