10 perfils d’artistes catalanes que no et pots perdre

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Tenir l’art a l’abast és una necessitat. I aquesta necessitat, al segle XXI, es transforma en tenir perfils bonics d’instagram que omplin el nostre feed de contingut de qualitat. I, com sempre, si és en català millor. Així que aquí van deu perfils d’artistes catalanes que milloraran les teves estones d’scrolling entre tasca i tasca a la feina.

1. Sara Caballeria
@saracaballeria

La seva sensibilitat és la seva gran eina. Els seus dibuixos tenen una mirada acollidora per les persones altament sensibles (PAS), i les reflexions que els acompanyen son com bàlsams que ens fan sentir compreses. A més, té una marca de roba sostenible @empatiaplease.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Sara Caballeria (@saracaballeria)

- Publicitat -

2. Marta Bellvehí

@martabellvehi

Amb un estil dolç però enèrgic, la Marta fa il·lustracions inclús en parets. I acaba de publicar un llibre!

 

3. Helga Ambak

@helga_ambak

Les seves vinyetes ens fan somriure a la vegada que ens fan sentir identificades. A sobre, ha fet el disseny de l’últim disc de zoo.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Helga Ambak (@helga_ambak)

4.Olga Molina

@olga_molina

És una artista per mirar quan el caos de la ciutat ens saturi: els seus paisatges i terrasses tranquil·les la caracteritzen. Us recomanem penjar-vos a la paret de l’habitació un dels seus prints per poder-vos transportar, sempre que vulgueu, a una de les seves cadires acompanyades d’un bon llibre.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Olga Molina (@olga_molina)

 

5. Duna Il·lustra

@duna.illustra

És la tendresa il·lustrada. Mirar els seus dibuixos fa recordar per què és important cuidar i cuidar-nos.

 

6.Pilarín Bayés

@pilarinbayes

Mai poden faltar les clàssiques. I la Pilarín n’és una: la barreja perfecta entre el clàssic i el modern, mai passa de moda. Segur que teniu algun llibre seu a la biblioteca de casa. Ella, un encant. Si la seguiu, us descobrireu desitjant assemblar-vos-hi de seguida.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Pilarin (@pilarinbayes)

7.Embossades

@embossades

Elles fan tota mena d’art: il·lustracions, prints, samarretes… això sí, hi ha una qüestió fixa: la mirada feminista en format d’artivisme.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de EMBOSSADES (@embossades)

 

8. Alina Ballester

@alinaballester_art

Des de Reus amb molta dedicació, l’Alina ens transmet la combinació perfecta de lluita feminista, acceptació d’una mateixa i expressió artística.

 

9. Queralt Guinart i Homs

@kerrature

La Queralt ja comença a ser un pilar fonamental de moltes de les nostres xarxes socials. El seu art fa tallar la respiració i de vegades sembla que ens conegui a la perfecció: els textos que acompanyen els seus dibuixos semblen escrits a mida als nostres drames particulars.

10.Marina Tena

@doncspinto

Explosió de colors i sentiments alhora. El seu perfil d’instagram és perfecte per animar un dia gris!

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Marina Tena (@doncspinto)

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca