5 dones feministes a qui no perdre la pista

Anna Prats

Una dona valenta i amb una personalitat molt ben treballada. Et recomanem seguir-la si vols apropar-te al feminisme radical amb rigorositat, però sense tecnicismes. Gràcies a l’Anna et qüestionaràs l’heterosexualitat obligatòria i entendràs que el lesbianisme és un acte d’amor propi. Prats té un podcast feminista amb Ana María Iborra que es diu ‘Voces de Matria’. El trobaràs a Spotify. Et parlaran sobre el feminisme radical de la diferència i d’històriques com Audre Lorde. També fan entrevistes.

Entrevista de Revista Mirall aquí.

Iris Borda

El dia que la vam entrevistar es deia Lola Lúpez. Però, malgrat el canvi de nom, l’Iris continua tenint unes idees molt reivindicatives i originals. El seu toc d’humor constant t’ajudarà a entendre que les lluites socials també poden ser divertides si les practiques amb intel·ligència. És autora d’un llibre sobre sexualitat femenina que es diu ‘Practiques un bon sexe?’.

Instagram: @iris.borda

Entrevista de Revista Mirall aquí.

Júlia Salander

Analista de dades i politòloga. El seu Instagram és una bonica combinació de temes teòrics i reflexions feministes, juntament amb aspectes de la seva vida privada. Un compte ideal per aprendre sobre la importància de l’abolició de la prostitució. Si a més, t’agrada la política catalana, ja has trobat a la teva influencer de confiança. T’animes a seguir-la i ens ho expliques?

Instagram: @salander33

Patrycia Centeno

Política i moda. Aquestes dues paraules defineixen el perfil d’aquesta analista de la comunicació no verbal. Sempre amb una mirada feminista, Centeno t’ensenyarà a interpretar el món sense necessitat de cap paraula. Ironia, sarcasme i, fins i tot, una mica d’humor. Fa coaching en lideratge femení.

Embossades

Les noies d’embossades fan art i feminisme a través de samarretes, bosses de tela pintades a mà, publicacions, recomanacions i molt, molt, molt més! Val la pena seguir-les per donar suport al petit comerç feminista i conèixer moltes altres artistes amb qui elles interactuen. Són una petita gran comunitat.

Instagram: @embossades 

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Els lladres

El ring dels covards

Desencís multicultural

Els mentiders

Dóna records

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca