Tècniques per sobreviure el retorn a la puta rutina

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Després de les vacances de Nadal toca reincorporar-se a la puta rutina, la meravellosa vida qüotidiana on et passes més estona treballant que gaudint del salari amb el qual pagues el lloguer i poca cosa més.

Sí, han estat dies de desconnexió i de passar bons moments en companyia de la família i els amics -sempre i quan el maleït virus t’hagi deixat- lluny de la feina i els companys que t’intenten trepitjar. Tornar sempre és un pal, així que a continuació us detallem una sèrie de consells que poden ajudar-vos a suportar aquesta situació.

Consells per a afrontar la puta rutina

  1. Organitzar-se adequadament. Sembla mentida que això sigui un propòsit d’any nou i mai el compleixis. Organita’t, hòstia. És important que ens marquem uns horaris per menjar, descansar, etc.
  2. Seguir una dieta variada i equilibrada. Deixa de menjar com un animal, no has tingut prou amb els canelons, el caldo, les neules i els torrons amb una mica de tortell de reis? L’alimentació és fonamental i la dieta ha de ser el més variada possible. Ah! Important, no t’oblidis de la hidratació. Hem de beure un mínim de 1,5 litres d’aigua -aigua! No cervesa-. Deixa estar el tabac, estava de moda als anys 60, mesura l’alcohol i no varregis cafè amb Rebull -qui, per cert, no patrocina aquesta menció-.
  3. Descansar prou. Dormir un mínim de 8 hores és necessari per a poder començar el dia amb força. No vagis a dormir a les 2 de la matinada tot estirant un capítol de Netflix -qui, per cert, tampoc patrocina aquesta menció-. El descans insuficient acaba minvant la nostra resistència i augmenta la irritabilitat. Pràctica el mindfulness, és bona per a poder relaxar la nostra ment; nombrosos estudis científics avalen la seva utilitat
  4. Mantenir una bona activitat física i buscar-se entreteniments. Fes esport, aixeca el cul. Intenta distreure la ment. Passeja, llegeix o pinta -encara que ho facis com algú de parvulari-.
  5. Tenir un pensament i actitud positiva. #ThinkPositive com actitud de vida. Tenir una ment positiva ens permetrà afrontar les dificultats amb optimisme i confiança. Hem de veure sempre el got mig ple en comptes de mig buit.

Seguint aquests consells, segur que pots aguantar la rutina amb un esperit alegre i sentir-te molt més feliç.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca