Sospitosos habituals

Dimarts passat l’assessor del president Laporta, Enric Masip, va concedir una entrevista al programa l’Onze d’Esport 3 que distava molt de l’objectiu -si era aquest- d’oferir una imatge de pau i calma entre la junta i l’entrenador.

Titulars a part sobre aquest matrimoni que tot apunta que acabarà en divorci, Masip va assegurar que hi havia periodistes que havien cobrat del Club. A tots ens venen els noms dels sospitosos habituals, de titelles que bramen al dictat, però no tenim cap prova.

El 6 d’octubre el Club presentarà l’auditoria sobre la gestió de la junta anterior, i seria pertinent que deixem estar la sospita i entrem en l’escena dels fets contrastats. Els socis ens mereixem els noms i els cognoms de tots els qui s’han embutxacat diners del Club. Siguin periodistes, directius o venedors de crispetes, mereixem saber qui són.

Quatre anys després, res

Insuportable

L’independentisme agafa aire

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca