Sospitosos habituals

Dimarts passat l’assessor del president Laporta, Enric Masip, va concedir una entrevista al programa l’Onze d’Esport 3 que distava molt de l’objectiu -si era aquest- d’oferir una imatge de pau i calma entre la junta i l’entrenador.

Titulars a part sobre aquest matrimoni que tot apunta que acabarà en divorci, Masip va assegurar que hi havia periodistes que havien cobrat del Club. A tots ens venen els noms dels sospitosos habituals, de titelles que bramen al dictat, però no tenim cap prova.

El 6 d’octubre el Club presentarà l’auditoria sobre la gestió de la junta anterior, i seria pertinent que deixem estar la sospita i entrem en l’escena dels fets contrastats. Els socis ens mereixem els noms i els cognoms de tots els qui s’han embutxacat diners del Club. Siguin periodistes, directius o venedors de crispetes, mereixem saber qui són.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca