No deixis per setembre el que puguis fer al juny

Canviem els noms dels protagonistes i el Barça d’aquest 2021 ben bé podria passar pel del 2001. Un Club a la deriva que, futbolísticament incapaç de generar il·lusió, empeny la seva afició a celebrar que llençaran un córner, com si d’un equip de tercera catalana es tractés.

Som a 22 de setembre i ja parlem obertament de canviar l’entrenador. Quin desastre. Quina manca de previsió. Ens podem posar de moltes maneres, acusar-nos de formar part d’un bàndol o de l’altra per evitar donar explicacions, però això és dramàtic. Intentar canviar un entrenador a la jornada 5 de la lliga, i no al juny, retrata una flagrant manca de previsió.

Koeman no és l’entrenador ideal pel Barça, ni ho és, encara menys, per encetar un projecte des de zero. Això ho sabíem avui, 22 de setembre, i a finals de maig quan el president i l’entrenador dinaven junts mentre a les portes del restaurant els periodistes anunciaven una dimissió que mai es va produir. Mala previsió, acceptem-ho sense llençar-nos pedres. Fem autocrítica i no repetim els errors del passat.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca