Xiular

No deixa de sorprendre’m que a Catalunya, campiona internacionals del diàleg i la defensa de la llibertat d’expressió, sigui també qui lidera la classificació a l’hora de condemnar la crema de contenidors i les expressions de desacord.

Bé, potser ja és això. La llibertat d’expressió és bona sempre que navegui d’unes fronteres que permeten mantenir el control. Per aquest motiu no està bé xiular l’alcaldessa de Barcelona, un jugador del Barça o un pres polític. Ells mereixen tot el suport. Hem d’estar al seu costat facin el que facin. Tu, per altra banda, has d’acceptar que t’hauràs d’empassar qualsevol crítica quan tinguis un mal dia a la feina.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca